Ποιοι είμαστε

Η πολυπλοκότητα της σύνθεσης των ξεχωριστών εταιριών προς τις οποίες γίνονται οι πληρωμές και ο χρόνος που δαπανάται για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ταμειακών ροών σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ κατέστησε αναγκαίο την δημιουργία του AgentView. Μία ψηφιακή λύση, που εξοικονομεί χρόνο τόσο στο καθημερινό κλείσιμο του ταμείου, καθώς και στην αλλαγή της βάρδιας σε περίπτωση που το πρακτορείο απασχολεί εργαζομένους.

Επιπρόσθετα, η δυνατότητα σωστής διαχείρισης του αποθέματος Σκρατς, λειτουργεί ως χρήσιμο εργαλείο για την έγκαιρη επιστροφή των πακέτων αλλά και κατ’ επέκταση την αποφυγή ένδειας ρευστότητας που μπορεί να προκύψει από λανθασμένους υπολογισμούς, ενώ τα στατιστικά δεδομένα του εργαλείου θα βοηθήσουν, ώστε ο κάθε συνεργάτης να έχει πλήρη εικόνα της απόδοσης του καταστήματός του.

Το AgentView αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ταμείου για τις ανάγκες κάθε πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Όραμα

Όραμα μας είναι η λύση αυτή να χρησιμοποιηθεί καθολικά ώστε να βοηθήσει τον κάθε συνεργάτη να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην οικονομική διαχείριση της επιχείρησής του, μειώνοντας τον χρόνο διαχείρισης και τις απώλειες από λανθασμένους υπολογισμούς.